NOS EK Voetbal , Engeland - Zweden eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal , Engeland - Zweden eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal , Engeland - Zweden eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is tijd voor de halve finales van het EK voetbal voor vrouwen. De Oranje Leeuwinnen zijn er helaas niet meer bij, dus kijken we naar ander "Nederlands succes". Natuurlijk kijken we dan ook naar Sarina Wiegman, die het met haar Engeland opneemt tegen Zweden. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Going home?De Engelsen zijn natuurlijk de organisators van het evenement en het thuispubliek is blij dat "hun" team het zo geweldig doet. Is het voetbal "coming home" of is het "going home" voor de dames van de Nederlandse coach Sarina Wiegman? :[broadcast:videos](ids:"473128" title:"") GelijkspelletjeDe tegenstander van de Engelsen in de halve finale zijn de dames uit Zweden. De Scandinavische dames moesten het in de eerste wedstrijd nog doen met een gelijkspel tegen de Oranje Leeuwinnen, maar liepen daarna over de tegenstanders heen en wonnen in de kwartfinale van België met 1-0. :[broadcast:videos](ids:"473918,474115,474041" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Het is tijd voor de halve finales van het EK voetbal voor vrouwen. De Oranje Leeuwinnen zijn er helaas niet meer bij, dus kijken we naar ander "Nederlands succes". Natuurlijk kijken we dan ook naar Sarina Wiegman, die het met haar Engeland opneemt tegen Zweden. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Going home?
De Engelsen zijn natuurlijk de organisators van het evenement en het thuispubliek is blij dat "hun" team het zo geweldig doet. Is het voetbal "coming home" of is het "going home" voor de dames van de Nederlandse coach Sarina Wiegman?

:[broadcast:videos](ids:"473128" title:"")

Gelijkspelletje
De tegenstander van de Engelsen in de halve finale zijn de dames uit Zweden. De Scandinavische dames moesten het in de eerste wedstrijd nog doen met een gelijkspel tegen de Oranje Leeuwinnen, maar liepen daarna over de tegenstanders heen en wonnen in de kwartfinale van België met 1-0.

:[broadcast:videos](ids:"473918,474115,474041" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's