Premier League Darts: Jeffrey de Zwaan kan Rob Cross niet verrassen

Premier League Darts: Jeffrey de Zwaan kan Rob Cross niet verrassen

<em>Premier League Darts</em>: Jeffrey de Zwaan kan Rob Cross niet verrassen Op de tweede achtereenvolgende Premier League-avond in het Rotterdamse Ahoy kwamen niet alleen Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld in actie. Ook Nederlander Jeffrey de Zwaan mocht, als één van de vervangers van de geblesseerde Gary Anderson, eenmalig zijn opwachting maken in de Premier League. Ook De Zwaan werd in Ahoy toegezongen door het in het Oranje-gehulde publiek. Tegenstander Rob Cross kon daarentegen rekenen op een regelmatig terugkerend fluitconcert. De Zwaan begon het duel goed en wist Cross direct te breken, en pakte een 3-1 voorsprong. De Zwaan kon zijn goede start echter geen vervolg geven en zag Cross uitlopen naar 6-3. Hij wist nog een leg te winnen, maar moest toch toezien hoe Cross de winnende leg pakte en met 7-4 aan het langste eind trok. Desondanks kan De Zwaan terugkijken op een uitstekende partij. RTL7 Darts: Premier League is elke donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 7. Je kunt elke aflevering van de Premier League Darts terugkijken bij Gids.tv. Raymond van Barneveld in tranen bij laatste wedstrijd in Premier League Darts Bekijk deze video » Manager Raymond van Barneveld spreekt definitief stoppen van 'Barney' tegen Bekijk deze video »
Sport :
Premier League Darts: Jeffrey de Zwaan kan Rob Cross niet verrassen

Op de tweede achtereenvolgende Premier League-avond in het Rotterdamse Ahoy kwamen niet alleen Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld in actie. Ook Nederlander Jeffrey de Zwaan mocht, als één van de vervangers van de geblesseerde Gary Anderson, eenmalig zijn opwachting maken in de Premier League.

Ook De Zwaan werd in Ahoy toegezongen door het in het Oranje-gehulde publiek. Tegenstander Rob Cross kon daarentegen rekenen op een regelmatig terugkerend fluitconcert. De Zwaan begon het duel goed en wist Cross direct te breken, en pakte een 3-1 voorsprong. De Zwaan kon zijn goede start echter geen vervolg geven en zag Cross uitlopen naar 6-3.

Hij wist nog een leg te winnen, maar moest toch toezien hoe Cross de winnende leg pakte en met 7-4 aan het langste eind trok. Desondanks kan De Zwaan terugkijken op een uitstekende partij.

RTL7 Darts: Premier League is elke donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 7. Je kunt elke aflevering van de Premier League Darts terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Premier League Darts: Jeffrey de Zwaan kan Rob Cross niet verrassen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen