Video: jaagt Amalia deze Amsterdamse studenten uit haar huis?

Video: jaagt Amalia deze Amsterdamse studenten uit haar huis?

Prinses Amalia neemt binnenkort haar intrek in haar studentenhuis in Amsterdam en dat betekent dat de studenten die daar nu wonen het pand moeten verlaten, zo vertelt Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven in Shownieuws: 'Er zijn een aantal mensen gevraagd om weg te gaan daar.'

'Huis van vrienden Willem-Alexander en Máxima'
Op beelden die vervolgens getoond worden is te zien hoe de huidige bewoners hun spullen naar buiten verplaatsen: 'Die moeten dus plaats gaan maken voor Amalia en haar vriendinnen.' Kan dat zomaar? Natuurlijk, zeker als je van koninklijke huize bent en zo je contacten hebt. 'Het huis is van vrienden van Willem-Alexander en Máxima', aldus Ettekoven. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Video: jaagt <em>Amalia</em> deze Amsterdamse studenten uit haar huis? Prinses Amalia neemt binnenkort haar intrek in haar studentenhuis in Amsterdam en dat betekent dat de studenten die daar nu wonen het pand moeten verlaten, zo vertelt Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven in Shownieuws: 'Er zijn een aantal mensen gevraagd om weg te gaan daar.' 'Huis van vrienden Willem-Alexander en Máxima'Op beelden die vervolgens getoond worden is te zien hoe de huidige bewoners hun spullen naar buiten verplaatsen: 'Die moeten dus plaats gaan maken voor Amalia en haar vriendinnen.' Kan dat zomaar? Natuurlijk, zeker als je van koninklijke huize bent en zo je contacten hebt. 'Het huis is van vrienden van Willem-Alexander en Máxima', aldus Ettekoven. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Zien: 'Hier gaat prinses Amalia wonen in Amsterdam' Bekijk deze video » Video: 'Amsterdams studentencorps (A.S.C.) maakt vrouwen uit voor hoeren' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's