RENZE: 'Weet Donald Trump überhaupt waar Nederland ligt?'

RENZE: 'Weet Donald Trump überhaupt waar Nederland ligt?'

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump baarde deze week nogal wat opzien door de Nederlandse boeren op te nemen in een van zijn speeches. Hij verkondigde dat hij onze boeren steunt maar meent hij dat echt of komt de ophef hem gewoon goed uit? Amerika-deskundige Tom van 't Einde, die zich afvraagt of Trump überhaupt weet waar Nederland ligt, sprak er maandagavond over bij RENZE.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van RENZE van maandag 25 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van RENZE terugkijken via Gids.tv.

RENZE: 'Weet <em>Donald Trump</em> überhaupt waar Nederland ligt?' De voormalige Amerikaanse president Donald Trump baarde deze week nogal wat opzien door de Nederlandse boeren op te nemen in een van zijn speeches. Hij verkondigde dat hij onze boeren steunt maar meent hij dat echt of komt de ophef hem gewoon goed uit? Amerika-deskundige Tom van 't Einde, die zich afvraagt of Trump überhaupt weet waar Nederland ligt, sprak er maandagavond over bij RENZE. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van RENZE van maandag 25 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van RENZE terugkijken via Gids.tv.
TV :
RENZE: 'Weet Donald Trump überhaupt waar Nederland ligt?'

Actuele video's

Meer actuele video's