Urk!-heren hangen 'vissenkom' aan het plafond: "Het is toch geen gezicht"

Urk!-heren hangen 'vissenkom' aan het plafond: "Het is toch geen gezicht"

Dinsdag 26 juli 2022 om 12:16

Een lamp ophangen is een enorm gedoe in huize Urk. De mannen doen hun uiterste best om de woonkamer net even wat mooier te maken. Toch lijken de heren niet weg te zijn van de lamp: "Het is toch geen gezicht, je kan er ook visjes indoen", grappen de mannen.

<em>Urk!</em>-heren hangen 'vissenkom' aan het plafond: &quot;Het is toch geen gezicht&quot; Een lamp ophangen is een enorm gedoe in huize Urk. De mannen doen hun uiterste best om de woonkamer net even wat mooier te maken. Toch lijken de heren niet weg te zijn van de lamp: "Het is toch geen gezicht, je kan er ook visjes indoen", grappen de mannen. Bekijk het fragment van Urk! hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook URK!: Jacomien wil geen boompjes meer: "Wat wil je dan, een beurt?" Bekijk deze video » Shownieuws: Urker Teun Föhn vindt Boeren, bijbels en beauties leuke karakters Bekijk deze video »

Bekijk het fragment van Urk! hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's