Monique Westenberg is WOEST: 'Gore hufter, zielig laf mannetje!!!' (video)

Monique Westenberg is WOEST: 'Gore hufter, zielig laf mannetje!!!' (video)

Dinsdag 26 juli 2022 om 12:19

Bekend dierenliefhebster Monique Westenberg is woedend nadat ze dinsdagmorgen een filmpje, waarop te zien is hoe een hond wordt mishandeld door de politie, onder ogen is gekomen: 'Bij het zien van dit filmpje komen de meest vreselijke woorden uit mijn mond. Springen de tranen in mijn ogen en komt er HAAT in me naar boven', briest ze op Instagram.

'Vieze gore hufter'
Die haat is gericht aan een agent die de betreffende hond, die niet extreem bedreigend lijkt, neerschiet. Westenberg, net terug van haar vakantie in Thailand met André Hazes en hun zoontje, scheldt de dader helemaal verrot: 'Vieze gore hufter! Zielig laf mannetje!!!'

Hieronder lees je Monique's hele reactie en zie je om welke video het gaat:

Monique Westenberg is <em>WOEST</em>: 'Gore hufter, zielig laf mannetje!!!' (video) Bekend dierenliefhebster Monique Westenberg is woedend nadat ze dinsdagmorgen een filmpje, waarop te zien is hoe een hond wordt mishandeld door de politie, onder ogen is gekomen: 'Bij het zien van dit filmpje komen de meest vreselijke woorden uit mijn mond. Springen de tranen in mijn ogen en komt er HAAT in me naar boven', briest ze op Instagram. 'Vieze gore hufter'Die haat is gericht aan een agent die de betreffende hond, die niet extreem bedreigend lijkt, neerschiet. Westenberg, net terug van haar vakantie in Thailand met André Hazes en hun zoontje, scheldt de dader helemaal verrot: 'Vieze gore hufter! Zielig laf mannetje!!!' Hieronder lees je Monique's hele reactie en zie je om welke video het gaat: Bekijk ook Monique Westenberg: is niet-plaatsen foto's André ook een optie? (video) Bekijk deze video » Video: 'Amsterdams studentencorps (A.S.C.) maakt vrouwen uit voor hoeren' Bekijk deze video » Zien: vrouw doet meeuw na, 'Cirkel, cirkel.. flatsj en dan schijt 'ie over mijn was' (video) Bekijk deze video »
Show :
Monique Westenberg is WOEST: 'Gore hufter, zielig laf mannetje!!!' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's