Kees van der Spek: Oplichters aangepakt: Is Addy uit Helemaal het einde een sekteleider?

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt: Is Addy uit Helemaal het einde een sekteleider?

<em>Kees van der Spek: Oplichters aangepakt</em>: Is Addy uit <em>Helemaal het einde</em> een sekteleider? Addy van W., bekend van het RTL-programma Helemaal Het Einde, startte dit voorjaar een Christelijke community voor corona-sceptici. Deelnemers stellen dat ze voor tonnen zijn opgelicht. Kees van der Spek gaat samen met een van de gedupeerden naar Portugal waar Addy op ruim 50 hectare grond zijn nieuwe utopia aan het stichten is. Is Addy uit Helemaal het einde een soort sekteleider? Je ziet het vanavond in een herhaling van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt. Bekijk de promo van deze aflevering hierboven. Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is iedere dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kees van der Spek bij Renze: "Ik denk vaak terug aan de avonturen met Peter R. de Vries" Bekijk deze video » Renze gemist? Kees van der Spek leest laatste appjes van Peter R. de Vries voor Bekijk deze video »

Addy van W., bekend van het RTL-programma Helemaal Het Einde, startte dit voorjaar een Christelijke community voor corona-sceptici. Deelnemers stellen dat ze voor tonnen zijn opgelicht. Kees van der Spek gaat samen met een van de gedupeerden naar Portugal waar Addy op ruim 50 hectare grond zijn nieuwe utopia aan het stichten is. Is Addy uit Helemaal het einde een soort sekteleider? Je ziet het vanavond in een herhaling van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt. Bekijk de promo van deze aflevering hierboven.

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is iedere dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV