Camping-plezier met Frank Lammers, Kim-Lian van der Meij en Joe Buck in De 3 Sterren Camping

Camping-plezier met Frank Lammers, Kim-Lian van der Meij en Joe Buck in De 3 Sterren Camping

In de herhaling van De 3 Sterren Camping zien we vanavond Frank Lammers, Kim-Lian van der Meij en singer-songwriter Joe Buck. De ontspannen dag op de camping wordt gezamenlijk geopend met het uitoefenen van een prachtig oud ambacht: glasblazen. Voor Frank Lammers hebben Kees Tol, Nick Schilder en Simon Keizer een erg 'leuke activiteit' verzonnen, namelijk bloemschikken: “Godverdomme, waarom heb ik hier ja op gezegd?”, zegt hij in de aflevering.

Bekijk de promo van De 3 Sterren Camping met Frank, Kim-Lian en Joe Buck in de video hieronder.

De 3 Sterren Camping is iedere woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De 3 Sterren Camping terugkijken bij Gids.tv.

Camping-plezier met <em>Frank Lammers, Kim-Lian van der Meij</em> en <em>Joe Buck</em> in <em>De 3 Sterren Camping</em> In de herhaling van De 3 Sterren Camping zien we vanavond Frank Lammers, Kim-Lian van der Meij en singer-songwriter Joe Buck. De ontspannen dag op de camping wordt gezamenlijk geopend met het uitoefenen van een prachtig oud ambacht: glasblazen. Voor Frank Lammers hebben Kees Tol, Nick Schilder en Simon Keizer een erg 'leuke activiteit' verzonnen, namelijk bloemschikken: “Godverdomme, waarom heb ik hier ja op gezegd?”, zegt hij in de aflevering. Bekijk de promo van De 3 Sterren Camping met Frank, Kim-Lian en Joe Buck in de video hieronder. De 3 Sterren Camping is iedere woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De 3 Sterren Camping terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De 3 sterren camping gemist? OnneDi en Simon Keizer zingen 'Say Something' Bekijk deze video » De 3 Sterren Camping: Renze Klamer doet bijzondere goocheltruc met wc-rol Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV