Video: Carlo Boszhard vraagt zijn vriend Herald Adolfs ten huwelijk

Video: Carlo Boszhard vraagt zijn vriend Herald Adolfs ten huwelijk

Dinsdag 26 juli 2022 om 13:56

De Married at first Sight-presentator Carlo Boszhard gaat dit keer zelf in het huwelijksbootje stappen. Op Instagram laat hij weten dat hij en zijn verloofde Herald Adolfs gaan trouwen. Bekijk hieronder de beelden die Carlo dinsdag vanuit Los Angeles deelt.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Carlo Boszhard</em> vraagt zijn vriend <em>Herald Adolfs</em> ten huwelijk De Married at first Sight-presentator Carlo Boszhard gaat dit keer zelf in het huwelijksbootje stappen. Op Instagram laat hij weten dat hij en zijn verloofde Herald Adolfs gaan trouwen. Bekijk hieronder de beelden die Carlo dinsdag vanuit Los Angeles deelt. Lees verder onder de video. "He said yes!"Carlo is dertien jaar samen met zijn zeven jaar jongere vriend Herald en is momenteel in de wolken. Hij schrijft bij de foto's: "He said yes!" Hieruit kunnen we opmaken dat de RTL-presentator degene is die op zijn knieën is gegaan. Bekijk ook Oh, Wat een jaar! gemist?: De strijd barst los tussen Johnnie Flodder en Europe Bekijk deze video » I can see your voice: Carlo Boszhard kondigt nieuw seizoen aan en zoekt kandidaten Bekijk deze video »
Show :
Video: Carlo Boszhard vraagt zijn vriend Herald Adolfs ten huwelijk

"He said yes!"
Carlo is dertien jaar samen met zijn zeven jaar jongere vriend Herald en is momenteel in de wolken. Hij schrijft bij de foto's: "He said yes!" Hieruit kunnen we opmaken dat de RTL-presentator degene is die op zijn knieën is gegaan.

Actuele video's

Meer actuele video's