Heat gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heat gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heat gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het zesde seizoen van Urk! is nog altijd in volle gang op SBS6. In de realityserie volgen we een aantal bekende Urkers in hun dagelijks leven. Zij maken de gekste avonturen mee in het beroemde en beruchte vissersdorp. Teun FöhnDe afgelopen jaren zijn de inwoners van Urk die gevolgd worden in het realityprogramma uitgegroeid tot lokale én nationale beroemdheden. Velen kennen inmiddels de jolige tweeling Gerda en Mathilde en de excentrieke kapper Teun Föhn. Zij staan ook in dit seizoen weer centraal. TraditiesIn de aflevering van vanavond zijn we in Urk op de zogeheten Urkerdag, waarbij oude tradities gevierd worden. Ap mag zijn handige handjes weer eens laten wapperen bij Teun, die regelmatig zijn hulp inschakelt. En Derre kan haar ogen niet geloven als Tony thuiskomt met een verrassing. :[broadcast:videos](ids:"472283,470280" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Dinsdag 26 juli 2022 om 11:15

Het zesde seizoen van Urk! is nog altijd in volle gang op SBS6. In de realityserie volgen we een aantal bekende Urkers in hun dagelijks leven. Zij maken de gekste avonturen mee in het beroemde en beruchte vissersdorp.

Teun Föhn
De afgelopen jaren zijn de inwoners van Urk die gevolgd worden in het realityprogramma uitgegroeid tot lokale én nationale beroemdheden. Velen kennen inmiddels de jolige tweeling Gerda en Mathilde en de excentrieke kapper Teun Föhn. Zij staan ook in dit seizoen weer centraal.

Tradities
In de aflevering van vanavond zijn we in Urk op de zogeheten Urkerdag, waarbij oude tradities gevierd worden. Ap mag zijn handige handjes weer eens laten wapperen bij Teun, die regelmatig zijn hulp inschakelt. En Derre kan haar ogen niet geloven als Tony thuiskomt met een verrassing.

:[broadcast:videos](ids:"472283,470280" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's