Video: presentatrice valt flauw tijdens Brits premiersdebat, uitzending afgelast

Video: presentatrice valt flauw tijdens Brits premiersdebat, uitzending afgelast

Een livedebat tussen de twee kandidaten die strijden om Boris Johnson op te volgen als Britse premier, is gestopt omdat presentatrice Kate McCann woensdagavond flauwviel. Ze maakt het gelukkig goed, meldt zender TalkTV.

Lees verder onder de video.

Video: presentatrice valt flauw tijdens <em>Brits premiersdebat</em>, uitzending afgelast Een livedebat tussen de twee kandidaten die strijden om Boris Johnson op te volgen als Britse premier, is gestopt omdat presentatrice Kate McCann woensdagavond flauwviel. Ze maakt het gelukkig goed, meldt zender TalkTV. Lees verder onder de video. DebatKandidaat Liz Truss was aan het praten toen het gebeurde. Een harde knal, in combinatie met glasgerinkel. Truss reageerde zichtbaar geschrokken. Het verkiezingsdebat werd in de eerste instantie tijdelijk onderbroken, maar later werd besloten om de uitzending definitief te staken. Bekijk het fragment van TalkTV hierboven. Bekijk ook Renze: Tim de Wit over vertrek Boris Johnson: ‘Het was niet meer te houden’ Bekijk deze video » Boris Johnson neemt op eigen wijze afscheid van premierschap: "Hasta la Vista" Bekijk deze video » RENZE: Volgt Liz Truss of Rishi Sunak Boris Johnson op als premier? Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: presentatrice valt flauw tijdens Brits premiersdebat, uitzending afgelast

Debat
Kandidaat Liz Truss was aan het praten toen het gebeurde. Een harde knal, in combinatie met glasgerinkel. Truss reageerde zichtbaar geschrokken. Het verkiezingsdebat werd in de eerste instantie tijdelijk onderbroken, maar later werd besloten om de uitzending definitief te staken.

Bekijk het fragment van TalkTV hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's