NOS EK Voetbal , Duitsland - Frankrijk eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal , Duitsland - Frankrijk eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal , Duitsland - Frankrijk eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending De tweede halve finale van het Europees kampioenschap vrouwenvoetbal staat voor de deur en die zal gaan tussen Duitsland en Frankrijk, de ploeg die Nederland in de kwartfinale versloeg. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. MannschaftDe Frauen-Mannschaft kwam eigenlijk redelijk makkelijk tot deze kwartfinale. Tot nu toe verloren de Duitse dames nog geen wedstrijd in dit toernooi, in de kwartfinale werd met 2-0 gewonnen van Oostenrijk door goals van Magull en Popp, mede door de geweldige wedstrijd van middenvelder Lena Oberdorf. :[broadcast:videos](ids:"471800" title:"") Eén doelpuntDe Franse dames zijn ook niet per se aan een slecht toernooi bezig, alhoewel ze hun favorietenrol ook niet per se kunnen waarmaken. De eerste wedstrijd werd nog met 5-1 gewonnen van Italië, maar de laatste poulewedstrijd werd gelijkgespeeld tegen IJsland en in de kwartfinale werd met één doelpunt verschil gewonnen van de Oranje Leeuwinnen, de goal kwam overigens van Eve Perisset. :[broadcast:videos](ids:"473813" title:"")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

De tweede halve finale van het Europees kampioenschap vrouwenvoetbal staat voor de deur en die zal gaan tussen Duitsland en Frankrijk, de ploeg die Nederland in de kwartfinale versloeg. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Mannschaft
De Frauen-Mannschaft kwam eigenlijk redelijk makkelijk tot deze kwartfinale. Tot nu toe verloren de Duitse dames nog geen wedstrijd in dit toernooi, in de kwartfinale werd met 2-0 gewonnen van Oostenrijk door goals van Magull en Popp, mede door de geweldige wedstrijd van middenvelder Lena Oberdorf.

:[broadcast:videos](ids:"471800" title:"")

Eén doelpunt
De Franse dames zijn ook niet per se aan een slecht toernooi bezig, alhoewel ze hun favorietenrol ook niet per se kunnen waarmaken. De eerste wedstrijd werd nog met 5-1 gewonnen van Italië, maar de laatste poulewedstrijd werd gelijkgespeeld tegen IJsland en in de kwartfinale werd met één doelpunt verschil gewonnen van de Oranje Leeuwinnen, de goal kwam overigens van Eve Perisset.

:[broadcast:videos](ids:"473813" title:"")

Actuele video's

Meer actuele video's