Video: hier blokkeren de boeren woensdag snelwegen

Video: hier blokkeren de boeren woensdag snelwegen

Het was even wat rustiger maar verschillende boeren zijn woensdagochtend weer aan het demonstreren geslagen en blokkeren diverse snelwegen. "Het is redelijk onvoorspelbaar die acties, die duiken eigenlijk iedere keer op", ziet ook Heleen de Geest van de ANWB.

Waar?
Op welke wegen hebben de automobilisten last van de acties? "Je kunt zeggen dat ze zich voornamelijk rond de Veluwe en in de Achterhoek afspelen", aldus De Geest. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Video: hier blokkeren de <em>boeren</em> woensdag snelwegen Het was even wat rustiger maar verschillende boeren zijn woensdagochtend weer aan het demonstreren geslagen en blokkeren diverse snelwegen. "Het is redelijk onvoorspelbaar die acties, die duiken eigenlijk iedere keer op", ziet ook Heleen de Geest van de ANWB. Waar?Op welke wegen hebben de automobilisten last van de acties? "Je kunt zeggen dat ze zich voornamelijk rond de Veluwe en in de Achterhoek afspelen", aldus De Geest. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Hart van Nederland gemist? Boeren delen zakdoeken uit tijdens Roze maandag Bekijk deze video » RENZE: 'Weet Donald Trump überhaupt waar Nederland ligt?' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's