Zeer heftige confrontatie in Zeeman Confronteert: Ads leven wordt geruïneerd

Zeer heftige confrontatie in Zeeman Confronteert: Ads leven wordt geruïneerd

Thijs Zeeman schiet vanavond (woensdag 27 juli) de Brabantse Ad te hulp. Na een verwoestende brand wordt Ads leven, en dat van zijn gezin, ook nog eens letterlijk geruïneerd door zijn stelende aannemer. Die declareert ruim 118.000 euro uit Ads schadedepot, om vervolgens de opdracht terug te geven en met de noorderzon te vertrekken. Thijs en zijn team zetten alles op alles om deze oplichter te confronteren. Bekijk het fragment van vanavond in de video hieronder.

Zeeman confronteert is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv.

Zeer heftige confrontatie in <em>Zeeman Confronteert</em>: Ads leven wordt geruïneerd Thijs Zeeman schiet vanavond (woensdag 27 juli) de Brabantse Ad te hulp. Na een verwoestende brand wordt Ads leven, en dat van zijn gezin, ook nog eens letterlijk geruïneerd door zijn stelende aannemer. Die declareert ruim 118.000 euro uit Ads schadedepot, om vervolgens de opdracht terug te geven en met de noorderzon te vertrekken. Thijs en zijn team zetten alles op alles om deze oplichter te confronteren. Bekijk het fragment van vanavond in de video hieronder. Zeeman confronteert is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vanavond in Zeeman Confronteert: Benno stalkt naast ex Fonsy ook haar vrienden Bekijk deze video » Zeeman confronteert: waarom terroriseert Benno zijn slachtoffers? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's