Katja Schuurman: 'Zo springt die pad in mijn decolleté' (video)

Katja Schuurman: 'Zo springt die pad in mijn decolleté' (video)

Tijdens de opnames van de podcast Schuurman & Spigt ruimen op namen Katja en Frederique een kijkje in de tuin van die eerste. Ze komen een enorme pad tegen waarop Schuurman zegt: 'Geef hem eens een kusje, kijk eens wat er gebeurt.'

'Zo springt hij in m'n decolleteetje'
Spigt zit daar niet direct op te wachten en gaat ermee naar haar vriendin, die uitroept: 'Nee, straks springt hij op me. Zo springt hij in m'n decolleteetje'. Toch beweegt Katja zich langzaam richting de amfibie. Of ze de pad vervolgens ook daadwerkelijk een kus geeft zie je in de video hieronder:

Katja Schuurman: 'Zo springt die <em>pad</em> in mijn decolleté' (video) Tijdens de opnames van de podcast Schuurman & Spigt ruimen op namen Katja en Frederique een kijkje in de tuin van die eerste. Ze komen een enorme pad tegen waarop Schuurman zegt: 'Geef hem eens een kusje, kijk eens wat er gebeurt.' 'Zo springt hij in m'n decolleteetje'Spigt zit daar niet direct op te wachten en gaat ermee naar haar vriendin, die uitroept: 'Nee, straks springt hij op me. Zo springt hij in m'n decolleteetje'. Toch beweegt Katja zich langzaam richting de amfibie. Of ze de pad vervolgens ook daadwerkelijk een kus geeft zie je in de video hieronder: Bekijk ook Zien: Katja Schuurman vraagt of ze met jongen op de foto mag Bekijk deze video » ZIEN: wie zoent Leontine Borsato bij Lady Gaga-concert? (video) Bekijk deze video »
Show :
Katja Schuurman: 'Zo springt die pad in mijn decolleté' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's