Problemen voor Olcay Gulsen tijdens opnames Heb ik wat van je aan?: "Valse Mart Visser!" (video)

Problemen voor Olcay Gulsen tijdens opnames Heb ik wat van je aan?: "Valse Mart Visser!" (video)

Olcay Gulsen is vanaf woensdag 24 augustus te zien in het nieuwe modeprogramma Heb ik wat van je aan?. "Een te gek programma vol talentvolle ontwerpers die iedere week voor een andere bekende gast een outfit mogen ontwerpen", schrijft Olcay bij de onderstaande post. De presentatrice deelt beelden op Instagram tijdens de opnamedagen. Er zijn grote problemen en ze noemt Mart Visser, met wie ze samen het Net5-programma presenteert, vals. Bekijk de beelden hieronder.

Problemen voor Olcay Gulsen tijdens opnames <em>Heb ik wat van je aan?</em>: &quot;Valse Mart Visser!&quot; (video) Olcay Gulsen is vanaf woensdag 24 augustus te zien in het nieuwe modeprogramma Heb ik wat van je aan?. "Een te gek programma vol talentvolle ontwerpers die iedere week voor een andere bekende gast een outfit mogen ontwerpen", schrijft Olcay bij de onderstaande post. De presentatrice deelt beelden op Instagram tijdens de opnamedagen. Er zijn grote problemen en ze noemt Mart Visser, met wie ze samen het Net5-programma presenteert, vals. Bekijk de beelden hieronder. Heb ik wat van je aan? is vanaf 24 augustus elke week om 20.30 uur te zien bij Net5. Vanaf dan kun je Heb ik wat van je aan? terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Olcay Gulsen geen zin in commentaar na rechtszaak om lening schoonmoeder Bekijk deze video » Video: ex-schoonmoeder Olcay Gulsen moet van rechter met meer bewijs geldlening komen Bekijk deze video »
Show :
Problemen voor Olcay Gulsen tijdens opnames Heb ik wat van je aan?: "Valse Mart Visser!" (video)

Heb ik wat van je aan? is vanaf 24 augustus elke week om 20.30 uur te zien bij Net5. Vanaf dan kun je Heb ik wat van je aan? terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV