Edson da Graça is voor de vierde keer vader geworden, bekijk de leuke beelden

Edson da Graça is voor de vierde keer vader geworden, bekijk de leuke beelden

Wednesday 27 July 2022 om 17:23

Edson da Graça is voor de vierde keer vader geworden. Op Instagram deelt de presentator de eerste foto van zijn dochtertje Zaria.

"We gaan het nailen"
Eerder deelde de Heel Holland Bakt Kids-presentator ook een video (zie hieronder) van zijn vrouw en kids en schreef hierbij: "Moederschap zit haar als gegoten en over een paar weken mogen we mijn vierde en ons tweede kindje verwelkomen. We gaan dat nailen en als ik heel eerlijk ben dan komt dat voornamelijk door haar."

"Knoop erin"
Op de foto hierboven zien we Edsons vierde kindje Zaria. En daar blijft het ook bij als het aan hem ligt. "Nu gaat de knoop erin", aldus de presentator tegen RTL.

<em>Edson da Graça</em> is voor de vierde keer vader geworden, bekijk de leuke beelden Edson da Graça is voor de vierde keer vader geworden. Op Instagram deelt de presentator de eerste foto van zijn dochtertje Zaria. "We gaan het nailen"Eerder deelde de Heel Holland Bakt Kids-presentator ook een video (zie hieronder) van zijn vrouw en kids en schreef hierbij: "Moederschap zit haar als gegoten en over een paar weken mogen we mijn vierde en ons tweede kindje verwelkomen. We gaan dat nailen en als ik heel eerlijk ben dan komt dat voornamelijk door haar." "Knoop erin"Op de foto hierboven zien we Edsons vierde kindje Zaria. En daar blijft het ook bij als het aan hem ligt. "Nu gaat de knoop erin", aldus de presentator tegen RTL. Bekijk ook RTL Boulevard: nieuwe jury Hollands Got Talent: 'Enorm gelachen' (video) Bekijk deze video » :

:

Actuele video's

Meer actuele video's