Een Huis Vol gemist? Familie Cudogham gaat voor het eerst naar de indoorskibaan

Een Huis Vol gemist? Familie Cudogham gaat voor het eerst naar de indoorskibaan

Het is voorjaarsvakantie en de familie Cudogham bezoeken een indoorskibaan. Als familie-uitje hebben ze voor deze hele ochtend een snowboard les geboekt. Ze willen namelijk testen of een wintersportvakantie aan hen is besteed.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Een Huis Vol</em> gemist? <em>Familie Cudogham</em> gaat voor het eerst naar de indoorskibaan Het is voorjaarsvakantie en de familie Cudogham bezoeken een indoorskibaan. Als familie-uitje hebben ze voor deze hele ochtend een snowboard les geboekt. Ze willen namelijk testen of een wintersportvakantie aan hen is besteed. Tekst gaat verder onder de video. IndoorskibaanBij het omkleden gaat al van alles fout, de kinderen krijgen hun schoenen namelijk niet vastgebonden. Het indoorsnowboarden blijkt een bewogen uitje te zijn voor de familie: "Wintersport is niet aan ons besteed!" Bekijk het fragment uit Een Huis Vol hieronder. Een Huis Vol is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Een Huis Vol terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johan Jelies (Een Huis Vol) over stijgende prijzen: '50 euro per week meer kwijt aan boodschappen' Bekijk deze video » Een Huis Vol: avondstress bij familie Buddenbruck, vader Rob staat er alleen voor Bekijk deze video »
TV :
Een Huis Vol gemist? Familie Cudogham gaat voor het eerst naar de indoorskibaan

Indoorskibaan
Bij het omkleden gaat al van alles fout, de kinderen krijgen hun schoenen namelijk niet vastgebonden. Het indoorsnowboarden blijkt een bewogen uitje te zijn voor de familie: "Wintersport is niet aan ons besteed!"

Bekijk het fragment uit Een Huis Vol hieronder. Een Huis Vol is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Een Huis Vol terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's