Zien: Xess Xava barst in tranen uit tijdens safari-vakantie met Yolanthe Cabau

Zien: Xess Xava barst in tranen uit tijdens safari-vakantie met Yolanthe Cabau

Woensdag 27 juli 2022 om 22:06

Yolanthe Cabau is normaal gesproken al niet van social media weg te trappen, maar de afgelopen dagen draait haar telefoon overuren. Samen met haar 6-jarige zoontje Xess Xava geniet ze van een uitgebreide safari-vakantie in Kenia. Ze laat de hele wereld meegenieten van haar zoektocht naar de big five.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Xess Xava</em> barst in tranen uit tijdens <em>safari-vakantie</em> met <em>Yolanthe Cabau</em> Yolanthe Cabau is normaal gesproken al niet van social media weg te trappen, maar de afgelopen dagen draait haar telefoon overuren. Samen met haar 6-jarige zoontje Xess Xava geniet ze van een uitgebreide safari-vakantie in Kenia. Ze laat de hele wereld meegenieten van haar zoektocht naar de big five. Tekst gaat verder onder de video. Geschrokken Xess XavaEen enorm gelukkige Yolanthe is te zien als ze samen met haar zoontje naar alle mooie dingen van Kenia kijkt, ook de minder leuke dingen laat Yolanthe aan haar volgers zien. Xess Xava schrikt namelijk van een hard geluid en barst in tranen uit: "Ik ben bang!" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Xess Xava barst in tranen uit tijdens safari-vakantie met Yolanthe Cabau

Geschrokken Xess Xava
Een enorm gelukkige Yolanthe is te zien als ze samen met haar zoontje naar alle mooie dingen van Kenia kijkt, ook de minder leuke dingen laat Yolanthe aan haar volgers zien. Xess Xava schrikt namelijk van een hard geluid en barst in tranen uit: "Ik ben bang!"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's