Video: Woning vriendin Klaas Otto vermoedelijk doelwit van aanslag in Den Bosch

Video: Woning vriendin Klaas Otto vermoedelijk doelwit van aanslag in Den Bosch

Woensdag 27 juli 2022 om 23:27

De explosie bij een huis in Den Bosch deze week was mogelijk een vergissing. Volgens verschillende nieuwszenders zou de woning van de vriendin van Klaas Otto, oprichter van motorclub No Surrender en ex-vriend van Rachel Hazes, het eigenlijke doelwit zijn.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Woning vriendin <em>Klaas Otto</em> vermoedelijk doelwit van <em>aanslag</em> in <em>Den Bosch</em> De explosie bij een huis in Den Bosch deze week was mogelijk een vergissing. Volgens verschillende nieuwszenders zou de woning van de vriendin van Klaas Otto, oprichter van motorclub No Surrender en ex-vriend van Rachel Hazes, het eigenlijke doelwit zijn. Tekst gaat verder onder de video. OntploffingDe ontploffing vond in de nacht van dinsdag op woensdag rond 01.30 uur plaats aan de Goedenrade. Op dat moment waren de bewoners, een vader en moeder met twee jonge kinderen, thuis en op een andere locatie ondergebracht. Klaas Otto en zijn vriendin waren tijdens de aanslag niet in de woning. Zij zijn met hun kinderen op vakantie en weten niet precies 'wat er speelt'. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.
Nieuws :

Ontploffing
De ontploffing vond in de nacht van dinsdag op woensdag rond 01.30 uur plaats aan de Goedenrade. Op dat moment waren de bewoners, een vader en moeder met twee jonge kinderen, thuis en op een andere locatie ondergebracht. Klaas Otto en zijn vriendin waren tijdens de aanslag niet in de woning. Zij zijn met hun kinderen op vakantie en weten niet precies 'wat er speelt'.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's