Op1 gemist? Opruimen afval boerenprotest A1 gestaakt na dreigtelefoontjes

Op1 gemist? Opruimen afval boerenprotest A1 gestaakt na dreigtelefoontjes

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Opruimen afval <em>boerenprotest</em> A1 gestaakt na <em>dreigtelefoontjes</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vanochtend dumpten boeren op verschillende snelwegen mest, afval en asbest en staken ze hooibalen in brand. Het opruimen van het afval op de A1 bij Voorst is zojuist gestaakt, omdat de bedrijven die de rommel moesten opruimen werden bedreigd. "Er zijn dreigtelefoontjes geweest. Ze zijn in groepapps terecht gekomen met naam en toenaam. Ze worden landverraders genoemd", aldus Mark Bakker. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Opruimen afval boerenprotest A1 gestaakt na dreigtelefoontjes

Vanochtend dumpten boeren op verschillende snelwegen mest, afval en asbest en staken ze hooibalen in brand. Het opruimen van het afval op de A1 bij Voorst is zojuist gestaakt, omdat de bedrijven die de rommel moesten opruimen werden bedreigd. "Er zijn dreigtelefoontjes geweest. Ze zijn in groepapps terecht gekomen met naam en toenaam. Ze worden landverraders genoemd", aldus Mark Bakker.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's