Op1: Caroline van der Plas (BBB) bij alle opiniepeilers in top 3 politieke partijen

Op1: Caroline van der Plas (BBB) bij alle opiniepeilers in top 3 politieke partijen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De populariteit van Caroline van der Plas blijft maar stijgen, zo vertelt Gijs Rademaker bij Op1. “Je ziet dat het bij alle peilers een hele duidelijke trend opwaarts is, richting de top 3 van de politieke partijen op dit moment.” De BoerBurgerBeweging heeft nu maar 1 zetel maar de partij staat voor de boeren in het stikstof debat, wat op dit moment een belangrijk onderwerp is in de samenleving. Van der Plas is ook geliefd door haar taalgebruik, zo vertelt Rademaker. “Zij distantieert zich van het gedoe in Den Haag en ze praat in hele gewone taal , waarbij ze zich altijd in welk debat dan ook hardop afvraagt waar die mensen en partijen allemaal mee bezig zijn.”

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Caroline van der Plas (BBB) bij alle opiniepeilers in top 3 politieke partijen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De populariteit van Caroline van der Plas blijft maar stijgen, zo vertelt Gijs Rademaker bij Op1. “Je ziet dat het bij alle peilers een hele duidelijke trend opwaarts is, richting de top 3 van de politieke partijen op dit moment.” De BoerBurgerBeweging heeft nu maar 1 zetel maar de partij staat voor de boeren in het stikstof debat, wat op dit moment een belangrijk onderwerp is in de samenleving. Van der Plas is ook geliefd door haar taalgebruik, zo vertelt Rademaker. “Zij distantieert zich van het gedoe in Den Haag en ze praat in hele gewone taal , waarbij ze zich altijd in welk debat dan ook hardop afvraagt waar die mensen en partijen allemaal mee bezig zijn.” Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Caroline van der Plas (BBB) bij alle opiniepeilers in top 3 politieke partijen

Actuele video's

Meer actuele video's