Matthijs gaat door in Concert gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Matthijs gaat door in Concert gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Matthijs gaat door in Concert gemist? Bekijk hier de hele uitzending De afgelopen tv-seizoenen had Matthijs van Nieuwkerk veel succes met zijn nieuwe programma Matthijs gaat door, dat hij na het stoppen van De wereld draait door ontwikkelde. Het succes was zelfs zó groot dat hij samen met muzikale vrienden de Ziggo Dome vulde voor Matthijs gaat door in concert. Veel muziekIn Matthijs gaat door is tussen de mooie gesprekken aan tafel door veel ruimte voor muziek, die onder begeleiding van de Sven Hammond Big Band ten gehore wordt gebracht. Dat heeft al vele prachtige optredens opgeleverd en dus besloot Van Nieuwkerk om de hits uit Matthijs gaat door bij elkaar te brengen in één concert. André van DuinVan covers tot nieuwe muzikale samenwerkingen en arrangementen die speciaal voor dit concert zijn gemaakt: er komt van alles voorbij. Matthijs leidt het publiek van het ene naar het andere hoogtepunt. Artiesten uit de drie seizoenen van het programma treden op in de liveshow, onder wie André van Duin, Typhoon, Danny Vera, MY BABY en Jan Rot. :[broadcast:videos](ids:"431292,426359" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.
Donderdag 28 juli 2022 om 22:09

De afgelopen tv-seizoenen had Matthijs van Nieuwkerk veel succes met zijn nieuwe programma Matthijs gaat door, dat hij na het stoppen van De wereld draait door ontwikkelde. Het succes was zelfs zó groot dat hij samen met muzikale vrienden de Ziggo Dome vulde voor Matthijs gaat door in concert.

Veel muziek
In Matthijs gaat door is tussen de mooie gesprekken aan tafel door veel ruimte voor muziek, die onder begeleiding van de Sven Hammond Big Band ten gehore wordt gebracht. Dat heeft al vele prachtige optredens opgeleverd en dus besloot Van Nieuwkerk om de hits uit Matthijs gaat door bij elkaar te brengen in één concert.

André van Duin
Van covers tot nieuwe muzikale samenwerkingen en arrangementen die speciaal voor dit concert zijn gemaakt: er komt van alles voorbij. Matthijs leidt het publiek van het ene naar het andere hoogtepunt. Artiesten uit de drie seizoenen van het programma treden op in de liveshow, onder wie André van Duin, Typhoon, Danny Vera, MY BABY en Jan Rot.

:[broadcast:videos](ids:"431292,426359" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's