Renze: waarom zijn de vlaggen van boerenprotesten gevaarlijk?

Renze: waarom zijn de vlaggen van boerenprotesten gevaarlijk?

Donderdag 28 juli 2022 om 09:14

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van RENZE van woensdag 27 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van RENZE terugkijken via Gids.tv.

De boeren zijn weer flink aan het protesteren tegen het stikstofbeleid. In Renze wordt onder meer gesproken over de brandende strobalen en asbest op de snelweg. Maar ook de vlaggen die massaal langs wegen worden opgehangen zouden een gevaar vormen. Boer Dolf Heikoop gaat de discussie aan met burgemeester Tanja Haseloop en gedeputeerde Frederik Zevenbergen (provincie Zuid-Holland, VVD).

Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Renze</em>: waarom zijn de vlaggen van boerenprotesten gevaarlijk? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van RENZE van woensdag 27 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van RENZE terugkijken via Gids.tv. De boeren zijn weer flink aan het protesteren tegen het stikstofbeleid. In Renze wordt onder meer gesproken over de brandende strobalen en asbest op de snelweg. Maar ook de vlaggen die massaal langs wegen worden opgehangen zouden een gevaar vormen. Boer Dolf Heikoop gaat de discussie aan met burgemeester Tanja Haseloop en gedeputeerde Frederik Zevenbergen (provincie Zuid-Holland, VVD). Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze: waarom zijn de vlaggen van boerenprotesten gevaarlijk?

Actuele video's

Meer actuele video's