Boerenprotest: A1 bij Voorst lang dicht door rotzooi op de weg, aannemer geïntimideerd

Boerenprotest: A1 bij Voorst lang dicht door rotzooi op de weg, aannemer geïntimideerd

Het boerenprotest is ook donderdag in Nederland te merken voor met name automobilisten. Zo is de A1 richting Apeldoorn ter hoogte van Voorst tot ver in de middag afgesloten, omdat de boeren afval op de snelweg hebben gedumpt. “Dat kon niet opgeruimd worden omdat een aannemer geïntimideerd werd om die werkzaamheden niet uit te voeren”, vertelt Diederik Fleuren van Rijkswaterstaat. Inmiddels wordt er gewerkt aan het opruimen van het afval, maar deze klus neemt veel tijd in beslag.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Boerenprotest</em>: A1 bij Voorst lang dicht door rotzooi op de weg, aannemer geïntimideerd Het boerenprotest is ook donderdag in Nederland te merken voor met name automobilisten. Zo is de A1 richting Apeldoorn ter hoogte van Voorst tot ver in de middag afgesloten, omdat de boeren afval op de snelweg hebben gedumpt. “Dat kon niet opgeruimd worden omdat een aannemer geïntimideerd werd om die werkzaamheden niet uit te voeren”, vertelt Diederik Fleuren van Rijkswaterstaat. Inmiddels wordt er gewerkt aan het opruimen van het afval, maar deze klus neemt veel tijd in beslag. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Video: Boeren dumpen afval op snelweg om te protesteren tegen stikstofbeleid Bekijk deze video » Maarten van Rossem in Op1: "De boerenacties zijn pure intimidatie" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's