Jan Slagter gaat zwemles nemen na bijna-doodervaring onder steiger (Shownieuws)

Jan Slagter gaat zwemles nemen na bijna-doodervaring onder steiger (Shownieuws)

Jan Slagter vertelt in zijn podcast De Geboden van Slagter en Dresselhuys over een bijna-doodervaring die hij heeft gehad. Slagter heeft een boot, maar hij kan niet zwemmen. En toen hij zijn evenwicht verloor, belandde hij onder een steiger en kon hij maar net op tijd boven water komen. Daarom heeft de baas van Omroep MAX besloten om zwemles te gaan nemen.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Jan Slagter gaat zwemles nemen na bijna-doodervaring onder steiger (<em>Shownieuws</em>) Jan Slagter vertelt in zijn podcast De Geboden van Slagter en Dresselhuys over een bijna-doodervaring die hij heeft gehad. Slagter heeft een boot, maar hij kan niet zwemmen. En toen hij zijn evenwicht verloor, belandde hij onder een steiger en kon hij maar net op tijd boven water komen. Daarom heeft de baas van Omroep MAX besloten om zwemles te gaan nemen. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Jan Slagter in Op1 over verspreiden van fake news: "We moeten waakzaam blijven" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's