Renze: Victoria Koblenko ontroerd door foto presidentskoppel Zelensky in Vogue

Renze: Victoria Koblenko ontroerd door foto presidentskoppel Zelensky in Vogue

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van RENZE van woensdag 27 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van RENZE terugkijken via Gids.tv.

Victoria Koblenko vertelt bij Renze over het Oekraïense presidentskoppel Volodymyr en Olena Zelensky die in de Vogue staan. Het zou niet chique zijn dat zij poseren voor het modeblad en een interview geven over de oorlog in Oekraïne met Rusland, maar Victoria denkt daar anders over. “Ik krijg er tranen van in mijn ogen. Je ziet, dit is het humane gezicht voor mij van de oorlog. Een gebroken gezin. Zo’n foto zullen we nooit met de minnares van Poetin zien.”

Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Renze</em>: Victoria Koblenko ontroerd door foto presidentskoppel Zelensky in Vogue Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van RENZE van woensdag 27 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van RENZE terugkijken via Gids.tv. Victoria Koblenko vertelt bij Renze over het Oekraïense presidentskoppel Volodymyr en Olena Zelensky die in de Vogue staan. Het zou niet chique zijn dat zij poseren voor het modeblad en een interview geven over de oorlog in Oekraïne met Rusland, maar Victoria denkt daar anders over. “Ik krijg er tranen van in mijn ogen. Je ziet, dit is het humane gezicht voor mij van de oorlog. Een gebroken gezin. Zo’n foto zullen we nooit met de minnares van Poetin zien.” Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze: Victoria Koblenko ontroerd door foto presidentskoppel Zelensky in Vogue

Actuele video's

Meer actuele video's