Renze: 'zeilmeisje' Laura Dekker blikt tien jaar later terug op omstreden reis

Renze: 'zeilmeisje' Laura Dekker blikt tien jaar later terug op omstreden reis

Donderdag 28 juli 2022 om 09:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van RENZE van woensdag 27 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van RENZE terugkijken via Gids.tv.

Laura Dekker zorgde ruim tien jaar geleden wereldwijd voor veel ophef, toen ze als jongste zeiler ooit in haar eentje de wereld rondreisde. Als 14-jarige kreeg ze na rechtszaken eindelijk toestemming voor de reis. Ze vertrok in 2010 en is twee jaar onderweg geweest. Bij Renze blikt Laura terug op deze bijzondere reis. Inmiddels zeilt ze niet meer alleen, maar met haar man en twee kinderen.

Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Renze</em>: 'zeilmeisje' Laura Dekker blikt tien jaar later terug op omstreden reis Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van RENZE van woensdag 27 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van RENZE terugkijken via Gids.tv. Laura Dekker zorgde ruim tien jaar geleden wereldwijd voor veel ophef, toen ze als jongste zeiler ooit in haar eentje de wereld rondreisde. Als 14-jarige kreeg ze na rechtszaken eindelijk toestemming voor de reis. Ze vertrok in 2010 en is twee jaar onderweg geweest. Bij Renze blikt Laura terug op deze bijzondere reis. Inmiddels zeilt ze niet meer alleen, maar met haar man en twee kinderen. Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze: 'zeilmeisje' Laura Dekker blikt tien jaar later terug op omstreden reis

Actuele video's

Meer actuele video's