Renze: ‘Verwachting is dat tempering van de huizenmarkt doorzet’

Renze: ‘Verwachting is dat tempering van de huizenmarkt doorzet’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van RENZE van woensdag 27 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van RENZE terugkijken via Gids.tv.

Bij Renze gaat het over de huizenmarkt, die de afgelopen jaren behoorlijk oververhit was. Nu lijkt het eindelijk af te koelen, er worden nu huizen onder de vraagprijs verkocht, zo vertelt makelaar Maurice Sterk. “Ik verwacht in dit derde kwartaal, ook door de vakantieperiode, dat de tempering van de markt wel door gaat zetten.”

Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Renze</em>: ‘Verwachting is dat tempering van de huizenmarkt doorzet’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van RENZE van woensdag 27 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van RENZE terugkijken via Gids.tv. Bij Renze gaat het over de huizenmarkt, die de afgelopen jaren behoorlijk oververhit was. Nu lijkt het eindelijk af te koelen, er worden nu huizen onder de vraagprijs verkocht, zo vertelt makelaar Maurice Sterk. “Ik verwacht in dit derde kwartaal, ook door de vakantieperiode, dat de tempering van de markt wel door gaat zetten.” Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze: ‘Verwachting is dat tempering van de huizenmarkt doorzet’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV