Renze botst met boer Dolf over protest: ‘Je snapt dat dat geen goed argument is’

Renze botst met boer Dolf over protest: ‘Je snapt dat dat geen goed argument is’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van RENZE van woensdag 27 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van RENZE terugkijken via Gids.tv.

In Renze barst de discussie los over de boerenprotesten. De demonstraties tegen het stikstofbeleid gaan nu erg ver, zo worden hooibalen en afval op snelwegen gedumpt, hierdoor gebeuren ongelukken. Ook kunnen de brandjes die worden gesticht zeer gevaarlijk zijn in verband met de droogte. “Ik wil het niet goedpraten, maar anders gebeurt er ook vast wel een keer een ongeluk”, aldus boer Dolf. Maar daar is Renze Klamer het niet mee eens. “Ja, maar je snapt dat dat niet een heel goed argument is.”

Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Renze</em> botst met boer Dolf over protest: ‘Je snapt dat dat geen goed argument is’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van RENZE van woensdag 27 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van RENZE terugkijken via Gids.tv. In Renze barst de discussie los over de boerenprotesten. De demonstraties tegen het stikstofbeleid gaan nu erg ver, zo worden hooibalen en afval op snelwegen gedumpt, hierdoor gebeuren ongelukken. Ook kunnen de brandjes die worden gesticht zeer gevaarlijk zijn in verband met de droogte. “Ik wil het niet goedpraten, maar anders gebeurt er ook vast wel een keer een ongeluk”, aldus boer Dolf. Maar daar is Renze Klamer het niet mee eens. “Ja, maar je snapt dat dat niet een heel goed argument is.” Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze botst met boer Dolf over protest: ‘Je snapt dat dat geen goed argument is’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV