Vader Jaimie Vaes over Lil' Kleine in Jaimie: In The Vaes Lane: "Ik hoopte het al" (video)

Vader Jaimie Vaes over Lil' Kleine in Jaimie: In The Vaes Lane: "Ik hoopte het al" (video)

Donderdag 28 juli 2022 om 13:23

De vader van Jaimie Vaes is ontzettend opgelucht dat zijn dochter en Lil' Kleine niet meer bij elkaar zijn. Dat laat hij weten in de aankomende aflevering van haar realityserie Jaimie: In The Vaes Lane. Bekijk een fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Vader <em>Jaimie Vaes</em> over Lil' Kleine in <em>Jaimie: In The Vaes Lane</em>: &quot;Ik hoopte het al&quot; (video) De vader van Jaimie Vaes is ontzettend opgelucht dat zijn dochter en Lil' Kleine niet meer bij elkaar zijn. Dat laat hij weten in de aankomende aflevering van haar realityserie Jaimie: In The Vaes Lane. Bekijk een fragment hieronder. Lees verder onder de video. PesterijenIn het fragment is te zien dat Jaimie haar vader opzoekt in Bali en tijdens het openhartige gesprek tussen vader en dochter steekt hij zijn mening over de rapper niet onder stoelen of banken. Haar papa hoopte al dat de relatie ooit over zou gaan. Jaimie vertelde eerder al helemaal klaar te zijn met de "pesterijen" van zijn ex: "Ondanks dat je uit elkaar bent hoop je dat je een beetje respect krijgt en dat komt maar niet." Klem tussen autodeurIn februari lekten videobeelden uit waarop te zien zou zijn hoe Lil' Kleine het hoofd van zijn verloofde tussen een autodeur klemt. De rapper werd kort daarna aangehouden en het Openbaar Ministerie liet weten hem te verdenken van een poging tot zware mishandeling. Vaes verbrak de relatie De nieuwe aflevering van Jaimie: In The Vaes Lane is vanaf vrijdag te zien op discovery+. Bekijk ook Emotionele Jaimie Vaes maakt Lil' Kleine met de grond gelijk: "Dit is heel naar" Bekijk deze video » Zien: Lil Kleine is mishandeling vergeten en steekt middelvingers op Bekijk deze video »
Show :

Pesterijen
In het fragment is te zien dat Jaimie haar vader opzoekt in Bali en tijdens het openhartige gesprek tussen vader en dochter steekt hij zijn mening over de rapper niet onder stoelen of banken. Haar papa hoopte al dat de relatie ooit over zou gaan. Jaimie vertelde eerder al helemaal klaar te zijn met de "pesterijen" van zijn ex: "Ondanks dat je uit elkaar bent hoop je dat je een beetje respect krijgt en dat komt maar niet."

Klem tussen autodeur
In februari lekten videobeelden uit waarop te zien zou zijn hoe Lil' Kleine het hoofd van zijn verloofde tussen een autodeur klemt. De rapper werd kort daarna aangehouden en het Openbaar Ministerie liet weten hem te verdenken van een poging tot zware mishandeling. Vaes verbrak de relatie

De nieuwe aflevering van Jaimie: In The Vaes Lane is vanaf vrijdag te zien op discovery+.

Actuele video's

Meer actuele video's