2Doc Dertien dagen: Floor Haak is klaar met leven en stopt met eten en drinken

2Doc Dertien dagen: Floor Haak is klaar met leven en stopt met eten en drinken

Donderdag 28 juli 2022 om 15:02

Floor Haak is 86 jaar en klaar om dood te gaan, zo is te zien in de indrukwekkende documentaire Dertien dagen. Hij dreigt zijn onafhankelijkheid te verliezen en wil zijn leven niet verder leiden in een verpleeghuis. Daarom besluit Floor om te stoppen met eten en drinken, hij wordt hierbij gesteund en verzorgd door zijn zoons die bij hem intrekken. Deze docu laat de laatste dertien dagen van zijn leven zien. Hoe zij intens verdrietige maar ook mooie momenten samen beleven.

Bekijk de beelden van Dertien dagen hieronder.

Dertien Dagen is op donderdag 28 juli om 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt de hele 2Doc Dertien Dagen terugkijken op Gids.tv.

2Doc <em>Dertien dagen</em>: Floor Haak is klaar met leven en stopt met eten en drinken Floor Haak is 86 jaar en klaar om dood te gaan, zo is te zien in de indrukwekkende documentaire Dertien dagen. Hij dreigt zijn onafhankelijkheid te verliezen en wil zijn leven niet verder leiden in een verpleeghuis. Daarom besluit Floor om te stoppen met eten en drinken, hij wordt hierbij gesteund en verzorgd door zijn zoons die bij hem intrekken. Deze docu laat de laatste dertien dagen van zijn leven zien. Hoe zij intens verdrietige maar ook mooie momenten samen beleven. Bekijk de beelden van Dertien dagen hieronder. Dertien Dagen is op donderdag 28 juli om 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt de hele 2Doc Dertien Dagen terugkijken op Gids.tv. Nieuwe documentaire Discovery+ biedt exclusieve inkijk in Trump-familie’ (video) Bekijk deze video » Bekijk de trailer van veelbesproken documentaire The Real Mo Farah Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's