RTL Boulevard gemist? Victoria Beckham zet familie in om imago op te poetsen

RTL Boulevard gemist? Victoria Beckham zet familie in om imago op te poetsen

<em>RTL Boulevard</em> gemist? Victoria Beckham zet familie in om imago op te poetsen Als David en Victoria Beckham eind jaren negentig een setje worden is dat de aftrap van een wereldwijd familiefenomeen en vandaag de dag zijn ze nog steeds voltreffers voor de tabloids. Sterker nog: zodra de twee op vakantie gaan begint het balletje extra te rollen, omdat de twee via hun socials iedereen laten meegenieten van hun megaluxe tripjes. Vooral dit jaar zou dat vooral voor de voormalige Spice Girl niet geheel zonder reden zijn, weet RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
RTL Boulevard gemist? Victoria Beckham zet familie in om imago op te poetsen

Als David en Victoria Beckham eind jaren negentig een setje worden is dat de aftrap van een wereldwijd familiefenomeen en vandaag de dag zijn ze nog steeds voltreffers voor de tabloids. Sterker nog: zodra de twee op vakantie gaan begint het balletje extra te rollen, omdat de twee via hun socials iedereen laten meegenieten van hun megaluxe tripjes. Vooral dit jaar zou dat vooral voor de voormalige Spice Girl niet geheel zonder reden zijn, weet RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's