Sam Hagens in Hart van Nederland: 'Hele kabinet op vakantie tijdens boerencrisis'

Sam Hagens in Hart van Nederland: 'Hele kabinet op vakantie tijdens boerencrisis'

Donderdag 28 juli 2022 om 22:03

Sam Hagens in <em>Hart van Nederland</em>: 'Hele kabinet op vakantie tijdens boerencrisis' Terwijl deze dagen in het teken staan van boerenbarricades op snelwegen en bedreigingen van de aannemers die het afval willen opruimen, is het kabinet afwezig. Ondanks meerdere verzoeken van Hart van Nederland is het daarom onmogelijk om de belangrijkste bewindslieden te bevragen, vertelt Sam Hagens in de uitzending van donderdag. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Schattige beelden: Vier stokstaartjes geboren in Dierenpark Amersfoort Bekijk deze video » Opmerkelijke beelden: politie vangt schaap in de drive-thru van KFC Bekijk deze video » Politie over gevaarlijke boerenacties in Hart van Nederland: 'Zware delicten' (video) Bekijk deze video »
Politiek :

Terwijl deze dagen in het teken staan van boerenbarricades op snelwegen en bedreigingen van de aannemers die het afval willen opruimen, is het kabinet afwezig. Ondanks meerdere verzoeken van Hart van Nederland is het daarom onmogelijk om de belangrijkste bewindslieden te bevragen, vertelt Sam Hagens in de uitzending van donderdag.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's