Crime: Silent Witness gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Crime: Silent Witness gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Crime: Silent Witness gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat het nieuwste, vierentwintigste seizoen van de Britse misdaadserie Silent Witness van start op NPO 1. In de serie volgen we een forensisch team en hun onderzoeken naar verschillende, gruwelijke misdaden. VriezerNa rellen in de Haworth-gevangenis wordt Jay Selwyn dood aangetroffen in een vriezer. Nikki Alexander en Jack Hodgson arriveren in de gevangenis om de zaak te onderzoeken. De celgenoot van het slachtoffer is Scott Weston, de student die verantwoordelijk was voor de schietpartij waar Nikki tien jaar geleden getuige van was. Natuurlijke doodAutopsie wijst de doodsoorzaak van Jay Selwyn uit: een natuurlijke dood als gevolg van onderkoeling. Nikki en Jack ontdekken later dat er aanwijzingen zijn dat dat niet de waarheid is. Nikki raakt er steeds meer van overtuigd dat Scott de hoofdverdachte is, maar Jack is bang dat ze het bewijsmateriaal negeert. :[broadcast:videos](ids:"473157,458398" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Vanavond gaat het nieuwste, vierentwintigste seizoen van de Britse misdaadserie Silent Witness van start op NPO 1. In de serie volgen we een forensisch team en hun onderzoeken naar verschillende, gruwelijke misdaden.

Vriezer
Na rellen in de Haworth-gevangenis wordt Jay Selwyn dood aangetroffen in een vriezer. Nikki Alexander en Jack Hodgson arriveren in de gevangenis om de zaak te onderzoeken. De celgenoot van het slachtoffer is Scott Weston, de student die verantwoordelijk was voor de schietpartij waar Nikki tien jaar geleden getuige van was.

Natuurlijke dood
Autopsie wijst de doodsoorzaak van Jay Selwyn uit: een natuurlijke dood als gevolg van onderkoeling. Nikki en Jack ontdekken later dat er aanwijzingen zijn dat dat niet de waarheid is. Nikki raakt er steeds meer van overtuigd dat Scott de hoofdverdachte is, maar Jack is bang dat ze het bewijsmateriaal negeert.

:[broadcast:videos](ids:"473157,458398" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's