B&B Vol Liefde: Hans en Sylvia drijven elkaar tot WANHOOP

B&B Vol Liefde: Hans en Sylvia drijven elkaar tot WANHOOP

Vrijdag 29 juli 2022 om 10:08

Het wil maar niet vlotten tussen Hans en zijn dates en het ziet ernaar uit dat ook Sylvia zijn B&B snel zal gaan verlaten. Na wat tranen tijdens een meditatiesessie zoekt ze de confrontatie met de B&B-eigenaar maar die verkiest zijn grasmaaier boven een goed gesprek.

'Volledig van haar sokkel gevallen'
De gevoelige Sylvia heeft wel zo haar mening over zijn gedrag: 'Ik voel heel veel stekels bij Hans. Hij is wat lomper.' Vervolgens komt ze met een theorie over hun beider gevoelsniveau. En ook Hans heeft wel wat te zeggen over zijn date: 'Dat een persoon zo tegen kan vallen, in twaalf uur tijd! Ze is volledig van haar sokkel gevallen.'

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

B&amp;B Vol Liefde: Hans en Sylvia drijven elkaar tot <em>WANHOOP</em> Het wil maar niet vlotten tussen Hans en zijn dates en het ziet ernaar uit dat ook Sylvia zijn B&B snel zal gaan verlaten. Na wat tranen tijdens een meditatiesessie zoekt ze de confrontatie met de B&B-eigenaar maar die verkiest zijn grasmaaier boven een goed gesprek. 'Volledig van haar sokkel gevallen'De gevoelige Sylvia heeft wel zo haar mening over zijn gedrag: 'Ik voel heel veel stekels bij Hans. Hij is wat lomper.' Vervolgens komt ze met een theorie over hun beider gevoelsniveau. En ook Hans heeft wel wat te zeggen over zijn date: 'Dat een persoon zo tegen kan vallen, in twaalf uur tijd! Ze is volledig van haar sokkel gevallen.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde: desperate Sylvia vindt álle mannen leuk en flirt zelfs met homo's Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: is Maureen concurrentie voor Simone, in huize Richard? Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: Hans en Sylvia drijven elkaar tot WANHOOP

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's