Partner Track vanaf 26 augustus op Netflix: bekijk de trailer

Partner Track vanaf 26 augustus op Netflix: bekijk de trailer

De nieuwe serie Partner Track is vanaf 26 augustus te zien bij Netflix. Het verhaal is gebaseerd op het boek van Helen Wan en draait om Ingrid Yun, een idealistische jonge advocate die worstelt met haar morele kompas en haar passies. Ze doet er alles aan om als Aziatisch-Amerikaanse vrouw het glazen plafond bij een elite advocatenkantoor in New York te doorbreken.

Partner Track is vanaf 26 augustus te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van Partner Track bekijken.

<em>Partner Track</em> vanaf 26 augustus op Netflix: bekijk de trailer De nieuwe serie Partner Track is vanaf 26 augustus te zien bij Netflix. Het verhaal is gebaseerd op het boek van Helen Wan en draait om Ingrid Yun, een idealistische jonge advocate die worstelt met haar morele kompas en haar passies. Ze doet er alles aan om als Aziatisch-Amerikaanse vrouw het glazen plafond bij een elite advocatenkantoor in New York te doorbreken. Partner Track is vanaf 26 augustus te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van Partner Track bekijken. Spaanse film Rainbow vanaf 30 september bij Netflix: bekijk de teaser Bekijk deze video » In augustus op Netflix: o.a.Never Have I Ever en nieuw seizoen Manifest Bekijk deze video »
Trailer :
Partner Track vanaf 26 augustus op Netflix: bekijk de trailerActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV