Zien: Will Smith biedt excuses aan voor het slaan van Chris Rock bij Oscars

Zien: Will Smith biedt excuses aan voor het slaan van Chris Rock bij Oscars

Vrijdag 29 juli 2022 om 17:13

Bekijk hier hoe Will Smith een klap uitdeelt aan Chris Rock.

Will Smith zorgde een paar maanden geleden voor heel wat ophef door op het grote podium van de Oscars presentator Chris Rock aan te vallen. Na een grap over het kale hoofd van Will’s vrouw Jada sloegen de stoppen door bij Will en sloeg hij de komiek. Daar biedt de acteur nu zijn excuses voor aan in een persoonlijke video.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Will Smith</em> biedt excuses aan voor het slaan van Chris Rock bij Oscars Bekijk hier hoe Will Smith een klap uitdeelt aan Chris Rock. Will Smith zorgde een paar maanden geleden voor heel wat ophef door op het grote podium van de Oscars presentator Chris Rock aan te vallen. Na een grap over het kale hoofd van Will’s vrouw Jada sloegen de stoppen door bij Will en sloeg hij de komiek. Daar biedt de acteur nu zijn excuses voor aan in een persoonlijke video. Lees verder onder de video. Chris Rock wil nog niet praten met Will SmithDe afgelopen maanden heeft Will naar eigen zeggen veel nagedacht en aan zichzelf gewerkt. Hij heeft contact gezocht met Rock, maar hij is er nog niet klaar voor om te praten. Nu zegt de acteur sorry tegen Chris, maar ook tegen Chris z’n moeder en familie, zijn eigen gezin en andere Oscar-genomineerden. Smith spreekt duidelijke taal. “Er is geen deel van mij dat denkt dat dit de juiste manier was om me te gedragen op dat moment.” Bekijk de video van Will Smith hierboven. Video: Dave Chapelle aangevallen op podium Los Angeles Bekijk deze video »

Chris Rock wil nog niet praten met Will Smith
De afgelopen maanden heeft Will naar eigen zeggen veel nagedacht en aan zichzelf gewerkt. Hij heeft contact gezocht met Rock, maar hij is er nog niet klaar voor om te praten. Nu zegt de acteur sorry tegen Chris, maar ook tegen Chris z’n moeder en familie, zijn eigen gezin en andere Oscar-genomineerden. Smith spreekt duidelijke taal. “Er is geen deel van mij dat denkt dat dit de juiste manier was om me te gedragen op dat moment.”

Bekijk de video van Will Smith hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's