Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP van Hongarije: Ferrari oppermachtig

Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP van Hongarije: Ferrari oppermachtig

Ferrari-coereur Charles Leclerc was met een 1:18.445 het snelst tijdens de tweede vrije training in Boedapest. Lando Norris zette noteerde een verassende tweede tijd en Carlos Sainz was met een 1:18.676 de nummer drie op de tijdenlijst. Max Verstappen liet de vierde tijd noteren.

Tekst gaat verder onder de video.

Samenvatting <em>vrije training 2</em> Formule 1 <em>GP van Hongarije</em>: Ferrari oppermachtig Ferrari-coereur Charles Leclerc was met een 1:18.445 het snelst tijdens de tweede vrije training in Boedapest. Lando Norris zette noteerde een verassende tweede tijd en Carlos Sainz was met een 1:18.676 de nummer drie op de tijdenlijst. Max Verstappen liet de vierde tijd noteren. Tekst gaat verder onder de video. Werkt de video hierboven niet? Bekijk dan de samenvatting via YouTube. Ferrari oppermachtigDe eerste vrije training was een prooi voor Carlos Sainz, terwijl tijdens de tweede vrije training Charles Leclerc op P1 eindigde. Verstappen moest toekijken hoe beide coureurs van Ferrari al snel hun tempo vonden in Boedapest. Bekijk de samenvatting van de vrije training hierboven. Lees ook het volledige tijdschema van de GP van Hongarije. Bekijk ook RENZE: kan Max Verstappen wereldtitel Formule 1 nog verspelen? Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Hongarije: Carlos Sainz in bloedvorm Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP van Hongarije: Ferrari oppermachtig

Werkt de video hierboven niet? Bekijk dan de samenvatting via YouTube.

Ferrari oppermachtig
De eerste vrije training was een prooi voor Carlos Sainz, terwijl tijdens de tweede vrije training Charles Leclerc op P1 eindigde. Verstappen moest toekijken hoe beide coureurs van Ferrari al snel hun tempo vonden in Boedapest.

Bekijk de samenvatting van de vrije training hierboven. Lees ook het volledige tijdschema van de GP van Hongarije.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV