Video: Acht jaar cel geëist tegen Shakira vanwege belastingontduiking

Video: Acht jaar cel geëist tegen Shakira vanwege belastingontduiking

Het Spaanse Openbaar Ministerie heeft acht jaar cel geëist tegen zangeres Shakira. Ook wil het OM dat ze een boete krijgt van 23,5 miljoen euro. Volgens het OM heeft de Colombiaanse zangeres tussen 2012 en 2014 14,5 miljoen euro aan belasting ontdoken.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Acht jaar cel geëist tegen <em>Shakira</em> vanwege <em>belastingontduiking</em> Het Spaanse Openbaar Ministerie heeft acht jaar cel geëist tegen zangeres Shakira. Ook wil het OM dat ze een boete krijgt van 23,5 miljoen euro. Volgens het OM heeft de Colombiaanse zangeres tussen 2012 en 2014 14,5 miljoen euro aan belasting ontdoken. Tekst gaat verder onder de video. BelastingontduikingVolgens de aanklagers heeft de zangeres inkomsten van meerdere ondernemingen voor de Spaanse belastingdienst verborgen gehouden. De zangeres is van mening dat ze niets verkeerd heeft gedaan omdat ze volgens haar in die periode niet in Spanje woonachtig was. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Gerard Pique heeft Shakira bedrogen met moeder van Barcelona-college Bekijk deze video » Zien: Zangeres Shakira is 14,5 miljoen schuldig, maar ontkent alles Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Belastingontduiking
Volgens de aanklagers heeft de zangeres inkomsten van meerdere ondernemingen voor de Spaanse belastingdienst verborgen gehouden. De zangeres is van mening dat ze niets verkeerd heeft gedaan omdat ze volgens haar in die periode niet in Spanje woonachtig was.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV