Familie Meiland klaar voor bruiloft van Maxime en Leroy: 'Outfit is binnen!' (video)

Familie Meiland klaar voor bruiloft van Maxime en Leroy: 'Outfit is binnen!' (video)

<em>Familie Meiland</em> klaar voor bruiloft van Maxime en Leroy: 'Outfit is binnen!' (video) Maxime en Leroy gaan binnenkort trouwen en de familie Meiland verheugt zich enorm op het grote feest. In de podcast Wat Goeeeed! zag je welke outfits Erica en Martien hebben gescoord. 'Lekker over de top!' De podcast Wat Goeeeed! is iedere vrijdag te beluisteren in je favorieten podcastapp. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Maxime Meiland: 'Claire draagt hakjes en sleep op bruiloft' (Shownieuws) Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien en Maxime gaan een avondje stappen: ‘Waar is die wijn?’ Bekijk deze video » Martien Meiland adviseert Ferry Doedens: ‘Ga door met die leuke seksvideo's!’ Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Maxime en Leroy gaan binnenkort trouwen en de familie Meiland verheugt zich enorm op het grote feest. In de podcast Wat Goeeeed! zag je welke outfits Erica en Martien hebben gescoord. 'Lekker over de top!'

De podcast Wat Goeeeed! is iedere vrijdag te beluisteren in je favorieten podcastapp. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's