MAX Skûtsje Journaal gemist? Bekijk hier de hele uitzending

MAX Skûtsje Journaal gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Start: MAX Skûtsje Journaal

MAX Skûtsje Journaal gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na twee jaar corona en aflastingen, waaronder het 75 jaar skûtsjesilen in 2020, is het eindelijk weer tijd voor het evenement op het Sneekermeer. MAX is er ook dit jaar weer bij: Bert Haandrikman doet dagelijks verslag van de gebeurtenissen. Alle fragmenten uit deze uitzending MAX Skûtsje Journaal vanaf 30 juli op NPO 1: bekijk aankondiging Bert Haandrikman Bekijk deze video » PassieIn nauwe samenwerking met Omrop Fryslân zendt MAX elke wedstrijddag het Skûtsje Journaal uit. Presentator Bert Haandrikman wordt daarin bijgestaan door skûtsjesilen-expert Eelke Dykstra en elke dag een bekende en minder bekende Nederlander aanschuiven met een passie voor zeilen, watersport en/of Friesland. AchtergrondElke uitzending is er ook ruimte voor een achtergrondonderwerp. Bijvoorbeeld over de nieuwe zeilformule, die vanaf dit jaar toestaat dat bredere en zwaardere boten groter zeil mogen voeren. Hiermee wordt de strijd gelijker. Bekijk ook Zien: Zeilsters Bekkering en Duetz winnen brons na kans op goud op Olympische Spelen Bekijk deze video » 3 Sterren Camping: Simon Keizer blundert met zeilen: ‘Bootje wordt een zwembad’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Na twee jaar corona en aflastingen, waaronder het 75 jaar skûtsjesilen in 2020, is het eindelijk weer tijd voor het evenement op het Sneekermeer. MAX is er ook dit jaar weer bij: Bert Haandrikman doet dagelijks verslag van de gebeurtenissen.

Passie
In nauwe samenwerking met Omrop Fryslân zendt MAX elke wedstrijddag het Skûtsje Journaal uit. Presentator Bert Haandrikman wordt daarin bijgestaan door skûtsjesilen-expert Eelke Dykstra en elke dag een bekende en minder bekende Nederlander aanschuiven met een passie voor zeilen, watersport en/of Friesland.

Achtergrond
Elke uitzending is er ook ruimte voor een achtergrondonderwerp. Bijvoorbeeld over de nieuwe zeilformule, die vanaf dit jaar toestaat dat bredere en zwaardere boten groter zeil mogen voeren. Hiermee wordt de strijd gelijker.

Bekijk hier alle video's en artikelen van MAX Skûtsje Journaal


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV