Heel Vlaanderen bakt kids gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Vlaanderen bakt kids gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Finale: Heel Vlaanderen bakt kids

Heel Vlaanderen bakt kids gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na een hevige bakstrijd van zes weken wordt vandaag één bakker als winnaar van Junior Bake Off gekroond. Wie gaat dit seizoen van de Vlaamse editie van Heel Holland Bakt Kids winnen? FabergéDe technische opdracht voor de finale is een gouden Fabergé ei in chocolade, gedecoreerd met royal icing. Deze finalisten hebben al wekenlang bewezen dat ze kunnen bakken, maar lukt het ook om een perfect gedecoreerd ei af te leveren voor topchocolatier Dominique Persoone? TitelDe beslissende taart in deze finale is een ‘More is More’ taart met verdiepingen. De jonge bakkers moeten nog een laatste keer alles uit de kast halen om straks niet enkel Regula en Dominique, maar ook vrienden en familie van hun sokken te blazen. Deze topbakkers verdienen het alledrie, maar slechts één krijgt de titel. Bekijk ook Zien: Heel Holland Bakt Kids-winnares Loán bakt kersttaart in Tijd voor MAX Bekijk deze video » André van Duin stopt met Heel Holland Bakt Kids: dit is de nieuwe presentator (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Heel Vlaanderen bakt kids gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Na een hevige bakstrijd van zes weken wordt vandaag één bakker als winnaar van Junior Bake Off gekroond. Wie gaat dit seizoen van de Vlaamse editie van Heel Holland Bakt Kids winnen?

Fabergé
De technische opdracht voor de finale is een gouden Fabergé ei in chocolade, gedecoreerd met royal icing. Deze finalisten hebben al wekenlang bewezen dat ze kunnen bakken, maar lukt het ook om een perfect gedecoreerd ei af te leveren voor topchocolatier Dominique Persoone?

Titel
De beslissende taart in deze finale is een ‘More is More’ taart met verdiepingen. De jonge bakkers moeten nog een laatste keer alles uit de kast halen om straks niet enkel Regula en Dominique, maar ook vrienden en familie van hun sokken te blazen. Deze topbakkers verdienen het alledrie, maar slechts één krijgt de titel.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Heel Vlaanderen Bakt Kids


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV