Black Eyed Peas at Bayfront Park gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Black Eyed Peas at Bayfront Park gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Concert: Black Eyed Peas at Bayfront Park

Black Eyed Peas at Bayfront Park gemist? Bekijk hier de hele uitzending Een spetterende liveregistratie van de Amerikaanse hiphop/house band de Black Eyed Peas. De originele leden van de band will.i.am, Apl.de.ap en Taboo spelen samen met zangeres J Rey Soul een mix van hun grootste hits. HitsTijdens de registratie komen hits als 'Let's get it started', 'Boom Boom Pow', 'Where is the Love' en 'I Gotta Feeling' voorbij. Daarnaast zijn nieuwe nummers te horen van hun meest recente album Translation. MiamiHet concert in Bayfront Park in Miami was het eerste liveoptreden van de Black Eyed Peas nadat zij noodgedwongen thuis hadden gezeten door de coronapandemie. Bekijk ook Concert Pearl Jam in Ziggo Dome Amsterdam afgeblazen: "Helemaal klote" Bekijk deze video » Lady Gaga in Gelredome: Born This Way (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Een spetterende liveregistratie van de Amerikaanse hiphop/house band de Black Eyed Peas. De originele leden van de band will.i.am, Apl.de.ap en Taboo spelen samen met zangeres J Rey Soul een mix van hun grootste hits.

Hits
Tijdens de registratie komen hits als 'Let's get it started', 'Boom Boom Pow', 'Where is the Love' en 'I Gotta Feeling' voorbij. Daarnaast zijn nieuwe nummers te horen van hun meest recente album Translation.

Miami
Het concert in Bayfront Park in Miami was het eerste liveoptreden van de Black Eyed Peas nadat zij noodgedwongen thuis hadden gezeten door de coronapandemie.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV