Renze gemist? BENR speelt Pepas en bouwt een feestje (video)

Renze gemist? BENR speelt Pepas en bouwt een feestje (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van zaterdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Renze</em> gemist? BENR speelt <em>Pepas</em> en bouwt een feestje (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van zaterdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Bart Maessen en Robin Zomer van de Utrechts band BENR zijn een fenomeen op TikTok en hebben meer dan 9 miljoen likes op hun eigen versie van het nummer Pepas. In Renze zongen ze hun hit. Bekijk het optreden hierboven. Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze gemist? BENR speelt Pepas en bouwt een feestje (video)

Bart Maessen en Robin Zomer van de Utrechts band BENR zijn een fenomeen op TikTok en hebben meer dan 9 miljoen likes op hun eigen versie van het nummer Pepas. In Renze zongen ze hun hit. Bekijk het optreden hierboven.

Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's