RTL Nieuws: 'Steeds meer jongeren ondergaan een maagverkleining' (video)

RTL Nieuws: 'Steeds meer jongeren ondergaan een maagverkleining' (video)

Zaterdag 30 juli 2022 om 14:24

<em>RTL Nieuws</em>: 'Steeds meer jongeren ondergaan een maagverkleining' (video) Steeds meer jongeren krijgen een maagverkleining om van hun overgewicht af te komen. Dat blijkt uit cijfers van de Nederlandse Obesitas Kliniek. Met een maagverkleining val je snel veel af, maar de bijwerkingen moeten niet onderschat worden. Saviera (24) kreeg een maagverkleining toen ze 22 was en weet daar alles van. 'Het mentale deel is het zwaarst.' Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Minstens zestien doden door verwoestende overstromingen Kentucky Bekijk deze video » Bijzondere beelden: Groep orka's vallen meedere zeilboten aan in Spanje Bekijk deze video » RTL Nieuws: deze therapie helpt helpt je van wespenangst af (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws: 'Steeds meer jongeren ondergaan een maagverkleining' (video)

Steeds meer jongeren krijgen een maagverkleining om van hun overgewicht af te komen. Dat blijkt uit cijfers van de Nederlandse Obesitas Kliniek. Met een maagverkleining val je snel veel af, maar de bijwerkingen moeten niet onderschat worden. Saviera (24) kreeg een maagverkleining toen ze 22 was en weet daar alles van. 'Het mentale deel is het zwaarst.'

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's