Zien: eerste beelden bruiloft Maxime Meiland (video)

Zien: eerste beelden bruiloft Maxime Meiland (video)

Zaterdag 30 juli 2022 om 14:53

De grote dag is aangebroken! Maxime Meiland en haar verloofde Leroy treden vandaag in het huwelijksbootje. Hieronder zie je de eerste beelden.

Lees verder onder de video.

Zien: eerste beelden <em>bruiloft Maxime Meiland</em> (video) ZIEN: Maxime Meiland straalt in klassieke trouwjurk met sluier (video) Bekijk deze video » De grote dag is aangebroken! Maxime Meiland en haar verloofde Leroy treden vandaag in het huwelijksbootje. Hieronder zie je de eerste beelden. Lees verder onder de video. FeestIn de video is te zien dat de bruiloftsgasten op een prachtige locatie aan het wachten zijn op de bruid. De gasten zien er feestelijk uit. Eerder hoorde je al van Erica en Martien welke kleding ze zouden gaan dragen op deze feestelijke dag. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Maxime Meiland over bruiloft met Leroy: 'We zijn op dansles gegaan dus bruidsjurk moet lekker zitten' (video) Bekijk deze video » Maxime Meiland: 'Claire draagt hakjes en sleep op bruiloft' (Shownieuws) Bekijk deze video » Martien Meiland adviseert Ferry Doedens: ‘Ga door met die leuke seksvideo's!’ Bekijk deze video » Zien: Erica en Martien Meiland onthullen hun outfit voor bruiloft Maxime Bekijk deze video »
Entertainment :

Feest
In de video is te zien dat de bruiloftsgasten op een prachtige locatie aan het wachten zijn op de bruid. De gasten zien er feestelijk uit. Eerder hoorde je al van Erica en Martien welke kleding ze zouden gaan dragen op deze feestelijke dag.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's