Wilfred Genee over nieuwe talkshow Veronica Offside: "Dat trekt toch een wissel"

Wilfred Genee over nieuwe talkshow Veronica Offside: "Dat trekt toch een wissel"

Zaterdag 30 juli 2022 om 16:28

Het is een emotionele week voor Wilfred Genee. Precies één jaar geleden verloor de presentator plotseling zijn vader, vertelt hij in een openhartig gesprek met De Telegraaf. Verder laat Genee zijn licht schijnen over het overvolle talkshow landschap en vertelt hij over zijn nieuwe voetbalpraatprogramma.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Wilfred Genee</em> over nieuwe talkshow <em>Veronica Offside</em>: &quot;Dat trekt toch een wissel&quot; Het is een emotionele week voor Wilfred Genee. Precies één jaar geleden verloor de presentator plotseling zijn vader, vertelt hij in een openhartig gesprek met De Telegraaf. Verder laat Genee zijn licht schijnen over het overvolle talkshow landschap en vertelt hij over zijn nieuwe voetbalpraatprogramma. Tekst gaat verder onder de video. Talkshow landschapHet nieuwe praatprogramma over voetbal dat gepresenteerd wordt door Wilfred Genee, heet Veronica Offside. Dat werd bekend gemaakt via het officiële kanaal van Veronica Inside. Vanaf 15 augustus is het programma elke maandag en vrijdag op Veronica te zien. De voetbaltalkshow Veronica Offside is vanaf 15 augustus elke maandag en vrijdag te zien op Veronica. Bekijk ook Bekijk de teaser: Wilfred Genee presenteert nieuwe voetbaltalkshow met oud-voetballers Bekijk deze video » Johan Derksen over nieuwe voetbalshow: 'Heel verstandig van Talpa' (video) Bekijk deze video »
Viral :
Wilfred Genee over nieuwe talkshow Veronica Offside: "Dat trekt toch een wissel"

Talkshow landschap
Het nieuwe praatprogramma over voetbal dat gepresenteerd wordt door Wilfred Genee, heet Veronica Offside. Dat werd bekend gemaakt via het officiële kanaal van Veronica Inside. Vanaf 15 augustus is het programma elke maandag en vrijdag op Veronica te zien.

De voetbaltalkshow Veronica Offside is vanaf 15 augustus elke maandag en vrijdag te zien op Veronica.

Actuele video's

Meer actuele video's