Exclusieve beelden: Maxime Meiland en Leroy geven elkaar het jawoord

Exclusieve beelden: Maxime Meiland en Leroy geven elkaar het jawoord

Zaterdag 30 juli 2022 om 19:53

Op deze zonnige zaterdag is het dan eindelijk zover: Maxime Meiland en haar grote liefde Leroy Molkenboer gaven elkaar het ja-woord en gaan vanaf vandaag officieel als man en vrouw door het leven. Aran Bade zag het allemaal van dichtbij en vertelt in RTL Boulevard over het sprookjeshuwelijk.

Tekst gaat verder onder de video.

Exclusieve beelden: <em>Maxime Meiland</em> en <em>Leroy</em> geven elkaar het jawoord Op deze zonnige zaterdag is het dan eindelijk zover: Maxime Meiland en haar grote liefde Leroy Molkenboer gaven elkaar het ja-woord en gaan vanaf vandaag officieel als man en vrouw door het leven. Aran Bade zag het allemaal van dichtbij en vertelt in RTL Boulevard over het sprookjeshuwelijk. Tekst gaat verder onder de video. Intiem sprookjeshuwelijkMartien en Montana waren de getuigen van Maxime, terwijl haar moeder Erica met haar naar het altaar liep. Dochter Claire had ook een bijzondere rol: zij mocht de ringen naar de tortelduifjes brengen. Aran Bade vertelt dat Martien erg emotioneel was: "Hij liet z'n witte zakdoek zien die helemaal nat was van de tranen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Exclusieve beelden: Maxime Meiland en Leroy geven elkaar het jawoord

Intiem sprookjeshuwelijk
Martien en Montana waren de getuigen van Maxime, terwijl haar moeder Erica met haar naar het altaar liep. Dochter Claire had ook een bijzondere rol: zij mocht de ringen naar de tortelduifjes brengen. Aran Bade vertelt dat Martien erg emotioneel was: "Hij liet z'n witte zakdoek zien die helemaal nat was van de tranen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's