Video: Komt connaisseur Dries Roelvink binnenkort met eigen wijn?

Video: Komt connaisseur Dries Roelvink binnenkort met eigen wijn?

Zaterdag 30 juli 2022 om 21:37

Tijdens de vakantie in Marbella geniet Dries Roelvink met volle teugen en iedereen mag daar via zijn social media van meegenieten. Vooral de wijnproef-kwaliteiten van de zanger blijven niet onopgemerkt en deze filmpjes zijn dan ook een regelrechte hit op TikTok en Instagram.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Komt connaisseur <em>Dries Roelvink</em> binnenkort met <em>eigen wijn</em>? Tijdens de vakantie in Marbella geniet Dries Roelvink met volle teugen en iedereen mag daar via zijn social media van meegenieten. Vooral de wijnproef-kwaliteiten van de zanger blijven niet onopgemerkt en deze filmpjes zijn dan ook een regelrechte hit op TikTok en Instagram. Tekst gaat verder onder de video. Eigen Roelvink-wijnHij is weer in Nederland en RTL Boulevard is uitgenodigd om even aan zijn wijnglas te komen snuffelen. Zoon Donny Roelvink kwam daarom met het idee om eigen Roelvink-wijnen op de markt te brengen. Dries zelf ziet dat idee wel zetten! Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Komt connaisseur Dries Roelvink binnenkort met eigen wijn?

Eigen Roelvink-wijn
Hij is weer in Nederland en RTL Boulevard is uitgenodigd om even aan zijn wijnglas te komen snuffelen. Zoon Donny Roelvink kwam daarom met het idee om eigen Roelvink-wijnen op de markt te brengen. Dries zelf ziet dat idee wel zetten!

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's